Ga naar content

Van A tot Z geregeld

Hoe komt uw zand op de goede bestemming? Dat kan op verschillende manieren. Wij zorgen ervoor dat het kan op de manier die u prettig vindt.

Levering vóór de wal

Zeker Zand heeft eigen schepen, waarmee we via de Nederlandse binnenwateren op de juiste locatie voor u kunnen komen. Dankzij de variëteit aan schepen is ondiep water (tot 2,60m diepte) ook geen probleem. U kunt dan vanaf de wal uw eigen overslag regelen. Meer informatie over het leveren vóór de wal? Neem contact op via het contactformulier.

Levering óp de wal

We leveren ook in dit geval via het water uw product op de juiste locatie. Als u dit wenst, nemen we voor u de overslag uit handen. We regelen een kraan, transportband en als het nodig is een trechter. Meer informatie over het leveren óp de wal? Neem contact op via het contactformulier

Bezorging op de juiste bestemming 

Wilt u de producten afgeleverd hebben op de juiste locatie? Dat kan natuurlijk ook. As-transport regelen wij graag voor u. Meer informatie over bezorging per vrachtwagen op de juiste bestemming? Neem contact op via het contactformulier.