Ga naar content

Zeker Zand is sinds 2022 een dochteronderneming van Baggerbedrijf De Boer en is een stabiele en snel schakelende partner in de fascinerende wereld van zand en aanverwante grondstoffen. Eén van onze belangrijkste pijlers is dat we met een heldere en duurzame koers de toekomst in gaan. 

Onze vloot bestaat uit drie winzuigers en zo'n 20 beunschepen. Onze schepen zijn relatief klein en daardoor komen we op plekken waar andere schepen niet kunnen komen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sliedrecht. Vanuit deze locatie hebben we nauw contact met verschillende partners verdeeld over Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Dankzij deze partners kunnen we leveren vanaf verschillende loslocaties en zijn wij altijd dicht in de buurt van uw lopende projecten.

Het laden van één van onze beunschepen

We vinden het belangrijk om voor onze klanten een stabiele en snel schakelende factor te zijn in hun vraag naar zand en aanverwante grondstoffen. We verkopen geen ‘nee’, maar denken mee. Onze passie voor product en logistiek wordt onderschreven door zekerheid in aanvoercapaciteit, aantoonbare productkwaliteit en leveren volgens afspraak aan onze klanten. Dat doen we ook als het om producten gaat die we niet standaard in ons assortiment hebben. Door ons uitgebreide netwerk zijn we onze klant zo optimaal mogelijk van dienst. We denken in oplossingen, niet in problemen.

Zand is waardevol. Het is onmisbaar als grondstof voor bijvoorbeeld glas en computerchips, maar ook zuiver zand is onmisbaar. Bijvoorbeeld voor de fundering bij nieuwbouw, voor speeltuinen en sportvelden, voor betonnen afstrijkvloeren en voor onder straatwerk. Zand lijkt overal te vinden. Maar in werkelijkheid is het een schaars natuurproduct. Om alle gebouwen, wegen en bruggen te kunnen bouwen is ruw, hoekig zand van goede kwaliteit nodig. Woestijnzand is bijvoorbeeld te glad en rond. De vraag naar dit hoekige zand is groter dan het aanbod. We vinden het dus belangrijk om er verantwoord mee om te gaan.